Adverteren

Wat kun je doen om meer te lachen


Vakantie 06 Dec 2020
Wat kun je doen om meer te lachen

Er zijn altijd wel dingen te bedenken die je kunt doen om meer te lachen. Ga eens bij jezelf na waar je van houdt en waar je om moet lachen. Houd je van een goed moppenboek? Ken je mensen die goede grappen kunnen vertellen of kijk je liever een bepaalde serie of film zodat je even lekker kunt genieten en honderduit kunt lachen? Dit is heel persoonlijk, maar doe in ieder geval waar je een goed gevoel van krijgt! Humor is er eigenlijk wel de hele dag om je heen te vinden, als je er maar voor open wil staan.

Komedie kijken op tv of internet

Online heb je altijd leuke films en series die je kunt kijken, maar denk eens aan YouTube en zoek dan eens op bloopers. Ook dan heb je echt weken kijkplezier. Er komen dagelijks nieuwe filmpjes online die je dan weer gratis kunt bekijken. Maar ook via social media worden er veel beelden verspreid als er wat te lachen valt. Dit kan iets gewoons zijn, maar ook een woordspeling of iets wat in het nieuws verkeerd is uitgelegd bijvoorbeeld. De serie Friends is erg leuk om te kijken en dan kun je echt urenlang genieten en met plezier kijken! Ze hebben leuke uitspraken, doen vreemde dingen en dat maakt je hoe dan ook aan het lachen.

Humor afbeeldingen bekijken en met anderen delen

Als je je humor graag met anderen wil delen, dan kun je op zoek naar korte filmpjes en misschien ook nog op zoek naar leuke afbeeldingen en die met anderen delen. Op deze site kun je deze uiteraard vinden, maar ook op social media. Veel mensen maken daar al gebruik van en delen dit in bijv. WhatsApp groepen. Als ze echt leuk zijn dan kun je ze bewaren en na een paar jaar weer bekijken en is het weer als nieuw!                

Waar moet jij altijd om lachen?
Recreaties 15 Mar 2021

Waar moet jij altijd om lachen?

Wat kun je doen om meer te lachen
Vakantie 06 Dec 2020

Wat kun je doen om meer te lachen

Ga op zoek naar leuke humor
Internet 12 Oct 2020

Ga op zoek naar leuke humor

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen