Adverteren

Waar moet jij altijd om lachen?


Recreaties 15 Mar 2021
Waar moet jij altijd om lachen?

Lach je om jezelf? Om anderen of om een mop of juist om een leuke tv serie? Er zijn als je er zo even over na gaat denken een hoop dingen waar je over kunt lachen. Toch is dat ook heel persoonlijk, sommige mensen moeten al lachen als iemand een scheet laat, anderen vinden het vies en onfatsoenlijk. Het ligt er vaak ook aan hoe dat je bent opgevoed en wat je gewend bent. Sommige kinderen worden heel vrij opgevoed en leren dat het beter is om dingen uit te spreken dan voor zich te houden. Zo kunnen er ook leuke gesprekken ontstaan die je niet had verwacht. Echter zijn dat wel de leukste momenten en vaak ook de leukste kinderen, want ze zijn eerlijk en geven ook aan wat ze denken. Stimuleer dat eens bij je kinderen en dan kun je alsnog afspreken waar ze bijv. alles kunnen zeggen en waar niet, maar dan kun je wel lol hebben met elkaar!

Humor tv kijken

Op tv zijn tegenwoordig erg veel serieuze programma’s te bekijken, maar als je goed zoekt dan zie je ook genoeg humor. Zo zijn er leuke programma’s waarin je bloopers kunt kijken van opnamen die niet worden uitgezonden in de echte serie zelf. Of een leuke film zoals Dumb and Dumber, hier moet ook iedereen altijd om lachen want wat die twee meemaken is gewoon lachwekkend. Zo zijn er nog tientallen films te noemen die het beste in je los maken zodat je anderhalf uur lang heerlijk kunt lachen!

Maak elkaar aan het lachen

Je hoeft geen tv te hebben om te kunnen lachen. Je kunt ook samen een spel spelen of gekke bekken trekken of rare woorden zeggen en dan samen lachen. Het zal soms hele leuke dingen bij elkaar naar voren brengen en dan kun je daar weer op inhaken. Samen heb je zo een leuke lachavond en dan worden je buikspieren zeker weer getraind!

Waar moet jij altijd om lachen?
Recreaties 15 Mar 2021

Waar moet jij altijd om lachen?

Wat kun je doen om meer te lachen
Vakantie 06 Dec 2020

Wat kun je doen om meer te lachen

Ga op zoek naar leuke humor
Internet 12 Oct 2020

Ga op zoek naar leuke humor

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen