Adverteren

Ga op zoek naar leuke humor


Internet 12 Oct 2020
Ga op zoek naar leuke humor

Als je op zoek bent naar leuke humor dan kun je op internet kijken. Je bent op deze site beland en dat is natuurlijk niet zomaar. De beste humor vind je namelijk hier en dan kun je denken aan leuke filmpjes maar ook een afbeeldingen. Soms heb je een leuke afbeeldingen en dan plaatsen mensen er een lachwekkende tekst boven. Of een woordspeling die je op verschillende manieren kunt interpreteren. Ga in ieder geval op zoek naar de humor die het beste bij je past en doe er dan wat mee. Er zijn namelijk online ook veel dingen te vinden als je zoekt op thema. Bijv. dieren die grappige streken uithalen of kinderen die weer wat stouts hebben gedaan maar wat wel erg grappig is. 

Afbeeldingen opzoeken en doorsturen

Social media is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Er zijn veel groepen en daar wordt dagelijks veel humor gedeeld, mensen halen de afbeeldingen er af en delen deze weer in andere social media groepen en zo hebben ze een groot bereik. Ook via WhatsApp wordt dat tegenwoordig erg veel gedaan. Je hebt soms ook acties bij bedrijven, ze vragen dan een leuke tekst te bedenken bij een bepaalde afbeelding, ook daar kunnen de leukste dingen uit naar voren komen.

Radio…

Hoe vaak luister je naar de radio? Er zijn zenders waar erg leuke dingen worden uitgezonden. Zo vragen ze luisteraars bijvoorbeeld naar dingen die je kunt zeggen tegen je schoonmoeder en tegen een fietsenverkoper. Of wat je kunt doen als je alleen thuis bent en wat je ook kunt doen als je in het vliegtuig zit. Er komen dan hele leuke uitspraken naar voren en daar moet je ook echt om lachen! Zo krijg je in ieder geval je dagelijkse dosis goede humor weer binnen en zorg dat je onze site altijd binnen handbereik hebt!

Waar moet jij altijd om lachen?
Recreaties 15 Mar 2021

Waar moet jij altijd om lachen?

Wat kun je doen om meer te lachen
Vakantie 06 Dec 2020

Wat kun je doen om meer te lachen

Ga op zoek naar leuke humor
Internet 12 Oct 2020

Ga op zoek naar leuke humor

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen