Adverteren

Waarom is lachen belangrijk?


Gezondheid 30 Jul 2020
Waarom is lachen belangrijk?

Doordat je lacht, worden je spieren getriggerd, er komt ook een stofje vrij waardoor je vrolijker bent. Het geeft je energie en je wordt positiever. Alleen maar goed dus om tijd vrij te maken om nog meer te lachen, maar waar haal je je tijd vandaan? Het is niet zo dat je gaat plannen van nu gaan we lachen, nee het gaat vaak vanzelf. Maar stel jezelf er voor open, gun jezelf die leuke momenten en lach even lekker samen weg. Ken je het moment nog dat je buikpijn krijgt van het lachen? Heerlijk de slappe lachen krijgen met tranen in je ogen? Dat zijn juist de momenten die je goed doen en waardoor je veel positieve energie krijgt.

Iedere dag lachen

De meeste mensen lachen wel iedere dag, maar niet iedereen. Daar ga je natuurlijk ook wat aan doen want hoe doe je dat?

  • Afbeeldingen opzoeken met leuke humor.
  • Filmpjes kijken met leuke tv bloopers.
  • Een serie of film kijken vol komedie.
  • Een moppenboek pakken.
  • Leg een moppenboek op de wc en dan zal je pas gaan ervaren hoe leuk die grappen kunnen zijn en hoeveel lol je dan in je eentje kunt hebben!

Alleen kun je ook lol hebben

Sommige mensen voelen zich alleen en geven dan aan dat ze niet gelukkig zijn of niet kunnen lachen! Niet zo negatief, pak het anders aan! Je kunt namelijk in je eentje net zoveel plezier hebben als met anderen. Een leuk boek, een leuke film, of sta eens stil bij dingen die je zelf hebt gedaan die lachwekkend zijn afgelopen. Je zal altijd wel momenten hebben waar je aan kunt denken en die toveren dan weer een lach op je gezicht. Ga er samen ook op uit, zodat je ook plezier kunt hebben met anderen. Maak van alles mee, dit is namelijk voor jou ook weer stof om later om te kunnen lachen als je alleen bent!

Maak elkaar aan het lachen
Gezondheid 03 Sep 2020

Maak elkaar aan het lachen

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen