Adverteren

Maak elkaar aan het lachen


Gezondheid 03 Sep 2020
Maak elkaar aan het lachen

Je kunt anderen aan het lachen maken. Maar hoe ga je dat doen? Ga je een show opvoeren, jezelf verkleden en gekke bekken trekken? Of hoef je de ander maar aan te kijken en moet je lachen? Soms ben je ergens en dan zie je mensen iets geks doen, je vindt het dan niet gepast om te lachen, maar eigenlijk doe je het zo wat in je broek omdat het zo leuk is! Als deze persoon dan uit zicht is dan hoef je elkaar vaak maar aan te kijken en dan kom je niet meer bij. Herken je dat ook? Maak elkaar dan eens wat vaker aan het lachen want dit zijn mooie en belangrijke momenten!

Vertel een leuke grap

Sommige mensen zijn heel goed in grappen vertellen, ze kunnen het ook levensecht vertellen en dan blijkt het later een grap te zijn. Een cabaretier kan dat ook heel goed, en een waar veel mensen om moeten lachen is Youp van het Hek of Jochem Myjer. Als je ook zeker wil zijn van een avondje humor, dan kun je een cabaret show bekijken en dan de grappen later weer aan anderen vertellen.

Doe eens gek

Heb je wel eens gehoord van het spelletje wie het langste zijn mond kan houden of wie de ander als eerste aan het lachen kan maken? Probeer dit maar eens, de ander zal echt alles uit de kast halen om te zorgen dat jij gaat lachen en jij probeert dan niet te lachen. Hoe lang kun je je lach inhouden en wat is het gevolg? Schiet je dan ineens zo hard in de lach dat je niet meer kunt stoppen? Je weet het pas als je het zelf gaat proberen maar dit gaat wel voor hele leuke momenten samen zorgen waarin je hoe dan ook veel gaat lachen! 

Waar moet jij altijd om lachen?
Recreaties 15 Mar 2021

Waar moet jij altijd om lachen?

Wat kun je doen om meer te lachen
Vakantie 06 Dec 2020

Wat kun je doen om meer te lachen

Ga op zoek naar leuke humor
Internet 12 Oct 2020

Ga op zoek naar leuke humor

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen